Gratis beweeg-app

De gratis IPitup-app is ontwikkeld als virtuele coach en motivator. Iedereen die meer wil of moet bewegen kan er mee aan de slag, ongeacht zijn of haar beweegniveau. De app biedt een combinatie van conditie-, kracht- en stabilisatieoefeningen aan, cruciaal om blessures te vermijden en fysieke prestaties te verbeteren. Je lichaam wordt sterker en beter uitgebalanceerd.


Via eenvoudige self-testing kan snel jouw individuele startniveau bepaald worden. De aangeboden oefeningen kunnen ingedeeld worden in vijf groepen: duwen, trekken, rompstabilititeit, √©√©nbenige- en tweebenige oefeningen. Je voert ze uit op en rond een beweegbank. 

Je werkt aan je conditie door de oefeningen af te wisselen met joggen, (snel)wandelen of fietsen met behulp van de voorgestelde routes
De app is dynamisch en past zich automatisch aan op basis van jouw feedback tijdens het uitvoeren van je sessie. Na twaalf sessies volgt een nieuwe niveaubepaling. Eveneens inbegrepen: personaliseerbaar profiel met jouw statistieken.